Gezinsreizen

On African Roads biedt afwisselende reizen voor ouders EN kind.

Afhankelijk van leeftijd en interesse passen wij onze bestaande reizen aan zodat een goede balans ontstaat tussen reistijd, verblijf, ontspanning etc.

Een unieke ervaring voor uw kinderen is een verblijf in het weeshuis van Kinderhulp Afrika. Zij heeft een guesthouse beschikbaar voorzien van alle faciliteiten. U en uw kinderen kunnen b.v. een les bijwonen of een potje voet- of basketbal meespelen.

En wat is er spannender voor kinderen dan slapen in een daktent of het maken van een kampvuur als u in het wild kampeert? Als gezin op zoek naar de big five, een ervaring voor kinderen waar na thuiskomst nog lang over wordt gesproken!

En het mooie van ons concept is dat u geen rekening hoeft te houden met andere gezinnen. U heeft heel veel vrijheid bij de invulling van uw vakantie. Neem contact met ons op voor een voorstel op maat.

Bekijk deze video voor een algemene impressie.

21 dagen Kenia/Tanzania; safari en strand

21 dagen Oeganda/Kenia; actief en avontuurlijk