Home

Welkom bij dé selfdrive specialist voor Oost-Afrika!

On African Roads organiseert “begeleide selfdrive safari’s” in Oost-Afrika met als hoofdbestemmingen  Oeganda, Kenia, Tanzania en Rwanda.

Safari staat bij ons voor avontuur en een intense en pure beleving van de schoonheid van het Afrikaanse landschap, de lokale bevolking en de diversiteit aan flora en fauna.


U kunt bij ons een privé reis boeken of zich aansluiten bij andere reizigers . We organiseren reizen voor groepen van 2 tot maximaal 10 personen en maximaal 3 auto’s.
U rijdt zelf met een goed onderhouden Toyota Landcruiser Prado door het Afrikaanse landschap. Wij rijden met u mee in onze eigen auto,  deze is uitgerust met gereedschap, reservematerialen, zandladders en een lier.
U rijdt niet alleen over verharde wegen maar ook off-road. U heeft alle vrijheid om te stoppen en zo in contact te komen met de plaatselijke bevolking, natuur en cultuur.

Vanuit onze ervaring en passie voor deze landen hebben wij de mooiste plekken in 1 vakantie voor u samengevoegd. En omdat we nog steeds nieuwe ontdekkingen doen worden onze reizen steeds weer aangepast.
We bieden rondreizen van 14 tot 28 dagen aan. Deze reizen hebben een avontuurlijk en vrij karakter. We laten u met name de minder toeristische gebieden zien en er wordt altijd gekampeerd op een camping of in de bush, zodat u zich één voelt met de natuur.
U slaapt in een daktent (160×240!), deze is binnen 5 minuten opgezet. Comfortabele matrassen, slaapzakken en kussens liggen er permanent in. Hoog en droog, vrij van ongedierte en met een fantastisch uitzicht!
Dit is Afrika op z’n puurst!

Een andere optie is het zelf samenstellen van een reis. In principe is alles mogelijk: waar u naartoe wilt, hoe lang u daar wilt blijven en wat u daar wilt doen, dit kan volledig ingepast worden in uw persoonlijke reis.
Wij helpen U graag bij het samenstellen van zo’n reis op maat!
Bel of mail ons voor informatie.